• 04.jpg
  • 01.jpg
  • prod1.jpg
  • 03.jpg
  • prod2.jpg

Műanyag termékek gyártása

Cégünk segítséget tud nyújtani műanyag termékek gyártásában is.

Partnereink által lehetőségünk van az egészen kicsi, pár grammos terméktől akár a több kilós műanyag termékek gyártására is.

Ezzel a lehetőséggel próbálunk segítséget nyújtani partnereinknek, akár az újonnan induló termékek gyártásában, akár az esetlegesen összeszaporodott megrendeléseik határidőre történő teljesítésében.

Technológia

Az elsősorban hőre lágyuló műanyag alapanyagok forgalmazása mellett segítséget tudunk nyújtani bármilyen újonnan indítandó projektben is.

A megrendelő által elvégzett piackutatás, és megvalósíthatósági tanulmány elkészítése után fontos szerepe van a műanyag fröccsöntő szerszámok tervezésének, legyártásának.

Ebben is számíthatnak ránk, mivel több általunk készíttetett szerszám is dolgozik a partnereinknél, jó pár éve, hiba nélkül, megbízhatóan.

A megfelelő szerszámhoz a megfelelő műanyag alapanyagot!

Legalább olyan fontos az alkalmazásnak megfelelő műanyag alapanyag kiválasztása, mint maga a fröccsöntő szerszám megtervezése. Minden lényeges szempontot mérlegelni kell, amivel a kész termékünk szembesülni fog, és amikkel szemben meg kell hogy feleljen.